Wat is ODIS?

Wij merken dat medische keuringentijdrovend kunnen zijn. Door gebruik van verschillende software, het handmatig uitwerken van meerdere rapportages en het continu aflezen van meetresultaten zijn er veel punten waar tijdwinst te behalen valt. In een maatschappij waarin de zorgvoorzieningen steeds meer gefaciliteerd worden door commerciële particuliere partijen, is het noodzakelijk dat continu gezocht wordt naar efficiëntere methoden voor het verlenen van zorg.

Met ODIS (Occupational Diagnostic Interpretation System) hebben aXtion en ProCare een gebruiksvriendelijk software pakket ontwikkeld waarmee keuringsartsen en andere gebruikers efficiënt medische keuringen kunnen uitvoeren en verwerken. ODIS zorgt voor efficiëntie doordat het o.a. keuringsapparatuur van verschillende merken integreert. Deze gekoppelde apparatuur stuurt na een meting automatisch de resultaten door naar ODIS. Hierdoor is het werken met verschillende software programma’s van uw huidige apparatuur verleden tijd. Het programma ODIS verwerkt de resultaten in een rapportage of template naar keuze. Aan de hand van deze informatie wordt het voor u als de gebruiker een stuk eenvoudiger rapportages op te stellen en de resultaten van de cliënt af te lezen.

Voordelen ODIS
Wat maakt ODIS nou de oplossing voor al uw keuringen? Door een combinatie van verschillende factoren draagt ODIS bij aan een efficiënte en tijdbesparende indeling van uw keuringsprogramma.

  • Rapportages - De uitvoerend arts hoeft minder tijd te besteden aan het verwerken van feitelijke metingsresultaten doordat ODIS de resultaten automatisch verwerkt in een rapport. Het is voor de uitvoerend arts eenvoudig om aan de hand van de resultaten vervolgstappen of aanvullend advies voor de cliënt in het rapport te verwerken. Het rapport kan in overleg eenvoudig aan uw organisatiebehoeften aangepast worden.
  • Mobiliteit - Ook bij keuringen op locatie is ODIS het perfecte hulpmiddel. Doordat de applicatie naast een desktopvariant ook over een webserver beschikt, is het mogelijk om al uw keuringen uit te voeren op locatie naar keuze. Bovendien synchroniseert de desktopapplicatie uw data automatisch naar de beveiligde webserver. Op deze manier zijn o.a. cliëntgegevens, meetresultaten en rapportages altijd en overal beschikbaar en is de privacygevoelige data veilig.
  • Maatwerk - Geen enkele keuring is hetzelfde. Elke cliënt, keuring en organisatie heeft behoefte aan een eigen aanpak. ODIS is zo ingericht dat de applicatie grotendeels aan te passen is naar uw wensen. Alleen de onderdelen waar u behoefte aan heeft worden in de applicatie geïnstalleerd. Ook de lay-out en opzet van de rapportages kunnen naar uw specifieke organisatie ontworpen worden.


Download hier de ODIS brochure voor meer informatie.

Benieuwd naar mogelijkheden van ODIS voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Contact »