Modules

Nadat u een nieuwe cliënt correct heeft geregistreerd of eerdere resultaten van een bestaande cliënt heeft opgezocht kunt u beginnen met keuren. Aangezien ODIS een totaaloplossing is voor de digitalisering van uw keuringen, zijn vele keuringen geïntegreerd in de software. De verschillende testen die in ODIS opgenomen zijn, zijn afhankelijk van de functionaliteit van uw apparatuur. Op dit moment heeft ODIS keuringsmodules voor onder andere:

ODIS is zo in te richten dat alleen de testen die u nodig heeft beschikbaar zijn voor u en eventuele overige gebruikers. Het is mogelijk om resultaten van metingen, waarbij geen apparatuur benodigd is, handmatig in te voeren. Zo zijn er bijvoorbeeld handmatige invoerschermen voor een visustest met een fysieke visuskaart, een kleurentest met een Ishihara boekje of een urinetest met urinestrips. Deze invoerschermen kunnen zo geprogrammeerd en ontworpen worden dat deze perfect aansluiten op uw eigen keuringsprogramma.

Maakt u tijdens keuringen gebruik van apparatuur, dan is het meestal mogelijk deze bij meerdere metingen te koppelen aan ODIS. De meetresultaten worden door de gekoppelde apparatuur automatisch naar ODIS gesynchroniseerd. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden qua koppeling van apparatuur?

Ga dan naar Koppelbare apparatuur


Meer keuringsmodules?

ODIS is naar wens met modules uit te breiden en in te richten. De applicatie kan volledig op uw organisatie worden afgestemd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.


Contact »