Quintus Five Vitaal, keuringen en leefstijladvisering

‘’Om de dagelijkse werkzaamheden binnen Quintus Five Vitaal draaiende te houden, is ODIS van dusdanig belang dat wij eigenlijk niet meer zonder kunnen. De applicatie is de leidraad van de keuringen die wij uitvoeren en wordt jaarlijks bij zo’n 1000 tot 1200 cliënten ingezet. Ondanks dat wij cliënten over het algemeen niet vaker dan één keer per jaar keuren, zijn wij toch erg blij dat het ook mogelijk is om eerdere resultaten met de huidige keuringen te vergelijken. Op deze manier kunnen wij aan onze klanten en cliënten laten zien wat de ontwikkelingen zijn tussen de keuringen door, Ideaal!

Een ander groot voordeel van ODIS is dat het ook mogelijk wordt eenvoudiger keuringen op locatie uit te voeren. Doordat het programma op meerdere laptops is geïnstalleerd, is het voor ons mogelijk naar de klanten toe te gaan en op locatie keuringen uit te voeren. In combinatie met onze vaste keuringsopstelling op eigen locatie wordt de flexibiliteit van ons dienstenpakket vergroot.

Doordat wij ODIS bij alle keuringen inzetten, hebben onze artsen direct inzicht in uitslagen, en wordt in het systeem de individuele rapportage gemaakt. Dit scheelt niet alleen tijd, maar alle documenten worden op één plaats bewaard, waardoor de toegangkelijkheid en reproduceerbaarheid sterk wordt verbeterd. Dit scheelt erg veel tijd, en levert derhalve veel efficientiewinst op. Verder hoeven gegevens maar eenmaal ingevoerd te worden, waar de assistentes de keuringen veel efficienter kunnen inrichten. Dat scheelt niet alleen doorlooptijd, maar bij keuringen op locatie zijn werknemers beduidend korter van de werkvloer. Dit alles leidt tot mogelijkheden om onze diensten tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden.

Tot slot hebben wij goede ervaringen op het gebied van service verlening bij zowel aXtion als ProCare. Wanneer wij vragen over ODIS hebben of complicaties ondervinden met de koppelbare apparatuur of andere zaken, wordt er altijd zeer snel en zorgvuldig hulp geboden door beide partijen. Over het algemeen zijn wij bij Quintus Five Vitaal zeer tevreden.’’

Geert Koster, bedrijfsarts en directeur Quintus Five Vitaal